Kierowcy icar
SWOBODNA KOMUNIKACJA MIÉDZY KIEROWCAMI

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-01-27 02:16:56

grzegorz379
Administrator
Liczba postów: 21
WindowsFirefox 50.0

Blokada ogłoszeń o nowo powstałym forum.

Otóż wczoraj ok 22 godziny próbowałem ponownie przypomnieć kolegom że otworzyłem forum .... ogłoszenie odrzucono....hmmm myślę sobie jakiś błąd pomyłka, a tu nie centrala mi odpisuje że zarząd hehe [dblpt]good[dblpt]  nie moge się powstrzymać o 22 w nocy siedzą i debatuja:)  że zarząd zdecydował że nie wolno im puszczać tego ogłoszenia:)

#2 2017-01-27 14:08:11

Rysiek754
Użytkownik
Liczba postów: 4
WindowsFirefox 51.0

Odp: Blokada ogłoszeń o nowo powstałym forum.

No widzisz jak to jest. Tym bardziej to forum trzeba rozkręcić. [dblpt])

#3 2017-01-27 18:13:00

grzegorz379
Administrator
WindowsFirefox 51.0

Obawiam się większość boi się mówić otwarcie o tym co jest źle i co trzeba poprawić więc nie liczę że będzie  nas tu kilkaset osób:)

#4 2017-01-27 19:27:35

norbert647
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 8.1Chrome 55.0.2883.87

Popieram pomysl forum jest potrzebne pozdro dla was !!!

#5 2017-01-28 13:57:59

Rysiek754
Użytkownik
Liczba postów: 4
WindowsFirefox 51.0

grzegorz379 napisał/a:

Obawiam się większość boi się mówić otwarcie o tym co jest źle i co trzeba poprawić więc nie liczę że będzie  nas tu kilkaset osób:)

Ale czego tu się bać ? Jak będzie się działo coraz gorzej to kierowcy zaczną odchodzić do innych korporacji i zacznie się upadek Icara tak jak to było w Barbakanie, a Mega też o mało co nie zbankrutowała.
Już kilka razy słyszałem od klientów, że dawniej zawsze zamawiali w Icarze a teraz w Eco, albo w Mega bo u nas nikt nie odbiera telefonów.
Wczoraj, albo raczej już dzisiaj dostałem zlecenie pod 30`ke, wysłałem "pod adresem", klient podszedł i powiedział, że zamówił już gdzie indziej, bo na centrali powiedzieli mu, że nie ma wolnej taksówki w tym rejonie.
Kiedyś już dosyć dawno temu podszedł do mnie gostek i pyta czy jestem wolny - byłem chyba trzeci w kolejce, a on mi mówi, że na centrali powiedzieli mu, że nie ma żadnego samochodu.
To tak reasumując, bo nie chcę nikogo oczerniać a nie wiem czy to wina dziewczyn, czy może błędów technicznych, ale trzeba by poprawić pracę centrali.
No OK na razie tyle, niech się ktoś inny wypowie, bo zaraz wyjdę na największego marudę, a jeszcze kilka uwag mam [dblpt])

#6 2017-01-31 20:36:12

Galopujący Rumun
Użytkownik
Liczba postów: 6
Windows XPChrome 49.0.2623.112

Nie mają co robić to debatują....:)

Tymczasem ogłoszenia o grupie na Facebooku blokowane nie są, więc wnioski nasuwają się same....:)

Druga sprawa - jeżeli oczekujesz podczas rejestracji imienia i numeru bocznego, to nie zdziw się, jeśli forum po jakimś czasie będzie świeciło pustkami. Wartość takiego forum jest bliska zeru, podobnie jak wszelkich grup zamkniętych na Facebooku, kontrolowanych przez "biuro".
Takie forum spełnia swoją rolę tylko wtedy, gdy jest anonimowe, a kierowcy jeśli chcą, wymieniają się swoimi internetowymi pseudonimami na postojach w prywatnych rozmowach, a nie na terminalu.

Zapamiętaj jeden z drugim i dziesiątym,  że każde "biuro", czyli właściciele wszelkich firm taksówkowych w Banana Republic of Poland to najwięksi wrogowie każdego taksówkarza --------------------------------- które korzystając z odrobiny szczęścia, którego Tobie zabrakło, na twoim garbie dorabiają się majątków, a ciebie chcą puścić z torbami, więc po jaką cholerę robić im prezent i na forach internetowych podpisywać się numerem bocznym ?

Należy pozostawić możliwość wyboru - chcesz logować się imieniem i numerem bocznym -twoja sprawa. Wolisz pseudonim - bardzo proszę.

#7 2017-02-01 13:03:33

grzegorz379
Administrator
WindowsFirefox 51.0

Galopujący Rumun napisał/a:

Nie mają co robić to debatują....:)

Tymczasem ogłoszenia o grupie na Facebooku blokowane nie są, więc wnioski nasuwają się same....:)

Druga sprawa - jeżeli oczekujesz podczas rejestracji imienia i numeru bocznego, to nie zdziw się, jeśli forum po jakimś czasie będzie świeciło pustkami. Wartość takiego forum jest bliska zeru, podobnie jak wszelkich grup zamkniętych na Facebooku, kontrolowanych przez "biuro".
Takie forum spełnia swoją rolę tylko wtedy, gdy jest anonimowe, a kierowcy jeśli chcą, wymieniają się swoimi internetowymi pseudonimami na postojach w prywatnych rozmowach, a nie na terminalu.

Zapamiętaj jeden z drugim i dziesiątym,  że każde "biuro", czyli właściciele wszelkich firm taksówkowych w Banana Republic of Poland to najwięksi wrogowie każdego taksówkarza -----------------------------, które korzystając z odrobiny szczęścia, którego Tobie zabrakło, na twoim garbie dorabiają się majątków, a ciebie chcą puścić z torbami, więc po jaką cholerę robić im prezent i na forach internetowych podpisywać się numerem bocznym ?

Należy pozostawić możliwość wyboru - chcesz logować się imieniem i numerem bocznym -twoja sprawa. Wolisz pseudonim - bardzo proszę.

I właśnie po to jest imię  aby nie trzeba było głupio się zwracać do kolegi :" Galopujący Rumunie....." a nr boczny po to żeby nie obrażać innych
i brać minimalną odpowiedzialność za to co piszesz, chcesz komuś ubliżyć zrób to na swojej zamkniętej grupie FB.....

#8 2017-02-01 17:44:04

Galopujący Rumun
Użytkownik

Etam, przecież nikomu nie mam zamiaru tutaj ubliżać, bez przesady [dblpt])  Wypowiedziałem się jedynie niepochlebnie o właściecielach wszelkich firm taksówkowych. Wypowiedź miała charakter ogólny i nie dotyczyła żadnych konkretnych osób [dblpt])
Zdaję sobie sprawę, że są wyjątki od reguły [dblpt])

Jeśli zaś mój komentarz godzi w cudze dobre imię, to chętnie go usunę, lub zmodyfikuję, od razu jak tylko pojawi się możliwość edycji albo usunięcia.

A co do pseudonimów - nie mam z tym żadnego problemu [dblpt])

#9 2017-02-01 23:51:31

grzegorz379
Administrator
WindowsFirefox 51.0

Usunięte to czego nie powinno być mam nadzieje że kolega się nie obraził:)

#10 2017-02-02 18:10:44

Galopujący Rumun
Użytkownik

[dblpt])

#11 2017-02-03 12:47:36

Marcin999
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsFirefox 51.0

Dziwne ja mogę  edytować  swoje posty ....:)  Może masz blokade na niektóre opcje?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum